Telineturvallisuus taataan laadukkailla välineillä

Telineturvallisuus on meille ylpeyden asia. Turvallinen rakennustelineiden käyttö taataan laadukkailla rakennustelineillä ja työvälineillä sekä asianmukaisella suunnittelulla ja toteutuksella.

Myymme ja vuokraamme Alfix-rakennustelineitä, jotka ovat rakennettu käyttäjän turvallisuutta silmälläpitäen ja edustavat telineturvallisuuden huippua. Alfix-telineet kestävät kovaa ja vaativaa käyttöä, ja ovat telinekäyttäjälle hyvin turvallinen vaihtoehto. Meillä on tarjolla myös erittäin laaja telinerakentamiseen tarvittava apuvälineistö.

Rakennustelineemme noudattavat kaikkia turvallisuussäädöksiä. Asiakaslupauksemme on, että telineitämme on turvallista käyttää ja asiantunteva henkilöstö pystyttää ja purkaa rakennustelineet. Kaikissa hankkeissa huomioidaan käyttäjien työkalut, varusteet ja kartoitetaan työhön liittyvät mahdolliset vaaratekijät.

Toimimme Leachs-apuvälineiden maahantuojana

Leachs on englantilainen yritys, joka on ollut toiminnassa jo 1900-luvun alusta asti. Leachs tarjoaa Suomen kattavimman valikoiman erikoisvälineitä telinerakentamiseen, ja toimimme heidän maahantuojana. Heidän valikoimastaan löytyy alan parhaat tuotteet, jotka edistävät telineturvallisuutta.

Telinerakentajan supermarketista löydät tuotteita laidasta laitaan,

  • hanskat
  • tippumisvaljaat ja -suojaukset
  • käsityökalut
  • koneet

Tutustu valikoimaan tarkemmin http://www.leachs.net.

Telineturvallisuus on meille ylpeyden asia

Työturvallisuus joutuu koetukselle, kun töitä tehdään korkealla erilaisissa vaativissa olosuhteissa. Tavoittelemme nollaa onnettomuutta jokaisessa asiakaskohteessa ja olemme tottuneet työskentelemään haastavissa työympäristöissä.

Telineturvallisuus alkaa huolellisesta suunnittelusta, jonka jälkeen rakennustelineet asennetaan asianmukaisesti. Sääsuojaus viimeistelee turvallisen työympäristön. Huomioimme myös turvalliset ja esteettömät kulkureitit.

Varmistamme työturvallisuuden käyttämällä Alfixin-rakennustelineitä ja Leachsin työvälineitä. Telineiden turvallisen rakennuksen ja purkamisen takaa ammattitaitoinen henkilökunta.

Koulutuksia telineturvallisuuteen

Tarjoamme erilaisia työturvallisuuskursseja suomen, venäjän, saksan ja viron kielellä.

Valikoimastamme löytyy seuraavia koulutuksia:

  • työturvallisuuskoulutus
  • tulityökoulutus
  • telinerakentajankoulutus
  • telinekäyttäjänkoulutus.

Ota yhteyttä:
Peter Korhonen
0400 – 225 259
peter.korhonen@suomiteline.fi

Yrityksen mottona ”Suuntana ylöspäin”

Tarjoamme rakennustelineitä ammattikäyttöön huippu-osaavalla henkilöstöllä.

Yrityksemme johdolla on alalta yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ja kaikilla vastuuhenkilöillä löytyy vähintään kymmenen vuoden kokemus alalta. Yrityksemme motto ”Suuntana ylöspäin” kuvaa tahtotilaamme rakentaa telineitä. Tarkoituksemme on parantaa ja kehittää laadullisesti toimintaamme – suuntana ylöspäin. Telineturvallisuus on yrityskulttuurimme arvotekijä.

Varaa tästä telineratkaisut

Katso varastotilanne ja listahinnat

Esimerkkejä Alfix-telineistä