ALFIX-telineiden vuokraus Suomi Telineeltä on selkeä ja kustannustehokas ratkaisu

Kun tarve laadukkaalle rakennustelinemateriaalille on projektiluontoista, on Suomi Telineen vuokrauspalvelu kustannustehokas ratkaisu. Suomi Teline on eurooppalaisten ALFIX-telineiden virallinen maahantuoja.

Moni toimija hyötyy telineiden ostamisesta omaksi, mutta jos materiaalitarve ei ole jatkuvaa, voi vuokraaminen tulla kannattavammaksi. Kun Suomi Teline hoitaa rakennustelineet vaivattomana avaimet käteen -ratkaisuna työmaallesi, telinemateriaalin hallinta on helppoa ja selkeää. Avaimet käteen -ratkaisu kattaa myös toimituksen ja pystytyksen, jolloin koko prosessi hoituu varmasti ammattitaitoisesti ja turvallisesti – ja tietenkin täsmällisesti.

Vuokraamisen hyödyt näkyvät suorina kustannushyötyinä esimerkiksi kattofirmojen tai rakennusliikkeiden tapaisille toimijoille. Vuokratessa materiaalin hallinta on ulkoistettu. Kun telineet tai sääsuojan vuokraa, kustannukset katkeavat heti tarpeen loppuessa. Asiakas pääsee loistavaan lopputulokseen ilman kunnossapito- ja varastointikuluja.

Suomi Telineen liiketoimintajohtaja Ahto Pärtma kertoo, että omaksi ostaessa materiaali vanhenee, mutta vuokratessa saat uusimmat ja ajankohtaisimmat ratkaisut samalla rahalla. Telinemateriaali myös kuluu, ja se voi rikkoutua tai hävitä.

Myös ammattitaitoisissa tekijöissä ovat resurssikysymys. Jos heidät työllistää itse, on riskinä sekä telineiden että miesten tehoton seisottaminen työmaalla. Jos taas telinemiehet eivät ole omia työntekijöitä, sesonkiaikana ammattitaitoisessa väessä on materiaalin tavoin saatavuusongelmia.

”Selkeys ja kustannustehokkuus ovat vuokraamisen valtteja. Ratkaisu tilataan tiettyyn kohteeseen ja tarpeeseen, jolloin asiakas tietää heti tarjouksen perusteella, mitä koko paketti tulee maksamaan”, Pärtma listaa.

Avaimet käteen -ratkaisu kaikkiin tilanteisiin

Laadukkaan materiaalin ja ammattitaitoisen asennuksen lisäksi asiakas saa Suomi Telineeltä myös taattua palvelua esimerkiksi suunnittelussa. Kokonaisratkaisu mietitään aina asiakkaan kanssa yhdessä: millaisia telineitä tarvitaan, onko tarvetta esimerkiksi sääsuojille?

”Haluamme olla asiakkaan tekemisessä mukana, ja he saavat meiltä ideoita siihen, millainen ratkaisu on kannattava ja tehokas. Ammattilainen osaa hahmottaa ja suunnitella kustannustehokkaimman ja turvallisimman ratkaisun!” Ahto Pärtma lupaa.

Pärtman mukaan Suomi Teline on tehnyt monen kokoisia kohteita laidasta laitaan: telineratkaisuja on suunniteltu ja asennettu uima-altaaseen ja telineitä on toimitettu helikopterilla saareen. Kokeneelle palveluntarjoajalle uudet ajatukset ja taito karttuvat tekemisen ohella: vuokratessa ammattilaisen mukana saa myös kokemuksen.

Virallisen maahantuojan varmuudella tehokkaasti ja täsmällisesti
Suomi Telineen maahantuoma ALFIX on yksi Euroopan johtavista rakennustelinemateriaalin valmistaja ja Suomen telinemarkkinoiden käytetyimpiä moduulijärjestelmiä. Virallisena kumppanina Suomi Telineellä on iso ALFIX-tuotteiden varasto, ja lisätilaukset suoraan saksalaiselta valmistajalta hoituvat nopeasti.

Suomi Teline mahdollistaa myös vuorovaikutuksen telinevalmistajan kanssa. Jos hyviä ideoita tai tarpeita ilmenee, Suomi Teline voi olla yhteydessä suoraan ALFIXin tuotekehitykseen, sanoo Pärtmä.

”Jos asiakkailta tulee hyviä ideoita tai tarpeita kertaluontoisiin osiin, ALFIXin tuotekehityksen kanssa voidaan keskustella erilaisista ratkaisuista. Erikoisempien ratkaisujen kanssa on aina varminta tilata suoraan tuottajalta, jolta saadaan varmasti turvallinen ratkaisu.”