Palvelut ja tuotteet

Tavoitteemme on olla tilaajaystävällisin telinetoimittaja Suomessa

Suomi Telineelle asiakkaan tarve, telineiden turvallisuus ja laatu sekä palveluiden kokonaisvaltainen toimivuus ovat avainasemassa. Meiltä saat rakennustelineet avaimet käteen -palveluna: hoidamme julkisivutelineiden ja sääsuojien pystytyksen sekä purun ammattitaidolla.

Viemme urakkasi
paperilta pilveen

Digitaaliset työkalumme, kuten Avontus-piirustusohjelma, E-Sensen Teline-seuranta ja Kotopro-verkkoratkaisu, varmistavat projektin tarkan dokumentaation ja minimoivat viivästykset työmaalla. Kerro meille telineiden käyttökohde ja aikataulutarve, niin ammattitaitoinen henkilöstömme tekee optimoidun suunnitelman ja kustannuslaskelman tarvittavista telineistä sekä sääsuojasta.

Maksimoimme
työturvallisuuden

Telineiden turvallisuus on tärkeää korkealla työskenteleville. Huolellinen suunnittelu, oikein suoritettu asennus ja riittävä suojaus takaavat turvallisen työympäristön. Huolellisesti säältä suojatun työympäristön ansiosta rakennustyö sujuu turvallisesti keskeytyksittä. Suunnittelussa otetaan huomioon esteettömät ja turvalliset kulkureitit.

Suunnittelu ja
tarvekartoitus

Tarjoamme tarkan ja optimoidun telinesuunnitelman veloituksetta. Meidän kanssamme projektikokonaisuuden suunnittelu, hallinta ja seuranta on helppoa, eikä kustannusvuotoa synny yli- tai alimääräisten tarvikkeiden, tai epätarkan seurannan vuoksi.

Meiltä myös
apuvälineet telineille

Leach’sin maahantuojana tarjoamme mitä kattavimman valikoiman ensiluokkaisia apuvälineitä telinerakentamiseen. Leach’sin valikoimasta löydät telinetyöskentelijän erikoisvälineet kuten hanskat, tippumisvaljaat ja -suojaukset, käsityökalut ja koneet.

Tutustu Leach’sin valikoimaan tarkemmin:

Koulutuksia

Telineturvallisuuteen

Tarjoamme erilaisia työturvallisuuskursseja suomen, englannin, venäjän, saksan ja viron kielellä:

  • Työturvallisuuskoulutus
  • Telinerakentajan koulutus
  • Tulityökoulutus
  • Telinekäyttäjän koulutus

Kysy lisää koulutuksista:

Peter Korhonen

+358 400 225 259
peter.korhonen@suomiteline.fi