Rakennustelineet

Optimoidut ja turvalliset telineratkaisut räätälöidysti

Millainen tarve, sellainen telineratkaisu. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja turvallisuussäädösten mukaiset rakennustelineet kaiken kokoisiin kohteisiin. Osta, vuokraa tai valitse avaimet käteen -urakkana!

ALFIX – Reduzier-Normalkupplung

Rakennustelineemme ovat lujaa Alfix-laatua

Toimitamme Saksassa valmistetut laadukkaat ja kestävät Alfix-rakennustelineet nopeasti käyttöösi virallisen maahantuojan varmuudella. Alfix on yksi maailman johtavista rakennustelinevalmistajista ja Suomen toiseksi käytetyin rakennusteline.

Alfix-telineiden vahvuuksia ovat toimintavarmuus, kustannustehokkuus sekä telineiden vaivaton muunneltavuus. Alfix-telineet noudattavat kaikkia voimassaolevia lakeja ja säädöksiä, ja telinettä voi sekoittaa virallisesti myös muiden valmistajien rakennustelineiden kanssa.

Turvalliset Alfix-rakennustelineet

ALFIX – Reduzier-Normalkupplung

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta sitoutuneesta palvelusta, jonka räätälöimme juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi.

Toimintavarmat telineratkaisut

Osta tai vuokraa telineratkaisut

Toimitamme turvalliset rakennustelineet joustavasti ja oikea-aikaisesti lyhyellä tai pidemmällä aikataululla – tarpeesi mukaan. Toimintavarmat telineemme on nopea kasata, ja ne kestävät hyvin vaativaa ja kovaa käyttöä haastavissakin olosuhteissa.

Telineet nopeasti työmaalle

Varastotilanne
ja listahinnat

Nopeus on valttimme. Pystymme toimittamaan rakennustelineet pikaisellakin aikataululla työmaasi käyttöön. Voit noutaa telineet myös suoraan laajasta myyntivarastostamme Nurmijärveltä. Tarkista reaaliaikainen varastotilanne ja listahinnat täältä.

Tarvekartoitus

Tarjoamme rakennustelineiden tarvekartoituksen veloituksetta

Haluamme palvella mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Huolellinen suunnittelu tarvekartoituksineen takaa paitsi urakkasi kustannustehokkuuden myös telineiden turvallisen käytön. Hoidamme suunnittelun puolestasi varmasti ja ammattitaidolla, ja toteutamme kaikki suunnitelmat digitaalisessa muodossa, jolloin ne ovat läpinäkyvästi ja helposti seurattavissa.

Rakennustelineiden tarvekartoitukseen kuuluu:

Alkukartoitus

Teemme perusteellisen katselmuksen hankkeesta ja käymme tarkistamassa kohteen.

Tarpeet

Suunnittelemme projektissa tarvittavien telineiden, työvälineiden sekä sääsuojan tarpeen.

Piirustukset

Laadimme nopeasti tarkat piirustukset, joiden avulla rakennustelineiden tarpeellinen määrä varmistuu.

Kustannuslaskelma

Toimitamme kustannuslaskelman ja pidämme sinut ajan tasalla projektin kulusta koko hankkeen ajan.