Telineiden vuokraus

Vuokraa työturvalliset rakennustelineet suuriinkin urakoihin

Suomi Telineeltä saat laadukkaat rakennustelineet, työvälineet sekä sääsuojan työmaallesi yhden katon alta. Ammattilaisten vaativiin tarpeisiin suunnitellut telineet soveltuvat erinomaisesti julkisivu-, teollisuus-, korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin.

Sitoudumme löytämään parhaat ratkaisut ja suunnittelemme sekä rakennamme telineet vastaamaan optimaalisesti hankkeesi luonnetta.

Valttejamme ovat

Nopeus

Toimitusvarmuus

Räätälöity palvelu

Teimme telineiden vuokraamisen ennennäkemättömän helpoksi

Hyvä palvelu ja yhdessä tekeminen ovat meille sydämen asioita: Tarjoamme maksuttoman tarvekartoituksen, jolla selvitämme tarvitsemiesi rakennustelineiden tarkan määrän alkukartoituksen ja piirustuksien avulla. Suunnittelemme projektin niin, ettei työmaallesi tule turhaa tavaraa seisomaan ja rakennustyöt etenevät esteettömästi.

Huomioimme rakennustelineiden lisäksi telineiden käyttäjien varusteet sekä työkalut. Olemmekin saaneet asiakkailtamme kiitosta nopeasta palvelusta ja henkilökohtaisesta lähestymistavastamme.

Nopea aikataulu

Rakennustelineiden vuokraus onnistuu nopealla aikataululla

Työmaitamme palvelee Suomi Telineen päävarasto Nurmijärvellä, jossa on laaja valikoima ALFIXin rakennustelineitä. Näin vuokraus onnistuu hyvinkin rivakalla aikataululla.

ALFIX-telineiden virallisena maahantuojana saamme materiaalia myös suoraan Saksan tehtaalta työmaalle kuin työmaalle. Tehtaan tuki tuo tiettyjä etuuksia: saamme tarvittaessa tavaratoimitukset muita nopeammin, voimme tarjota hyödyllisiä koulutuksia ja tarvittaessa laskenta-apua.