Telineiden vuokraus

Meiltä vuokraat työturvalliset telineet suuriinkin urakoihin

Voit vuokrata tai ostaa saman katon alta laadukkaat rakennustelineet, työvälineet sekä sääsuojan työmaallesi. Telineemme soveltuvat erinomaisesti julkisivu-, teollisuus-, korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin. Sitoudumme löytämään parhaat ratkaisut ja suunnittelemme sekä rakennamme telineet vastaamaan optimaalisesti hankkeesi luonnetta.

Valttejamme ovat

Nopeus

Toimintavarmuus

Räätälöity palvelu

Teimme telineiden vuokraamisen ennennäkemättömän helpoksi

Hyvä palvelu ja yhdessä tekeminen on meille sydämen asia: Selvitämme veloituksetta tarvitsemiesi rakennustelineiden tarkan määrän alkukartoituksen ja piirustuksien avulla. Suunnittelemme projektin niin, ettei työmaallesi tule turhaa tavaraa seisomaan ja rakennustyöt voivat edetä esteettömästi.

Huomioimme rakennustelineiden lisäksi telineiden käyttäjien varusteet sekä työkalut. Olemmekin saaneet asiakkailtamme kiitosta nopeasta palvelusta ja henkilökohtaisesta lähestymistavastamme.

Muunneltavuus

Alfix-teline on helposti asennettavissa ja muunneltavissa

Alfix-rakennustelineet kootaan erilaisista vaivattomasti ja nopeasti asennettavista komponenteista. Yhdistelemällä eri komponentteja saadaan tarvittaessa rakennettua erittäin suurikin kokonaisuus. Alfix-telineet noudattavat kaikkia voimassaolevia säädöksiä ja lakeja.

Alfix-kokonaisuus rakennetaan Multi Modul -moduulitelineistä. Moduulitelineet ovat helposti pystytettävissä ja takaavat optimaalisen liikkumavapauden eri tasojen välillä.

Alfix Vario -kattojärjestelmä takaa säältä täysin suojatun työympäristön, jonka ansioista rakennustyöt voivat jatkua ilman keskeytyksiä huonoissakin sääolosuhteissa. Sääsuoja lisää työympäristön turvallisuutta.

Nopea aikataulu

Rakennustelineiden vuokraus onnistuu nopealla aikataululla

Alfix-telineiden virallisena maahantuojana saamme materiaalia myös suoraan Saksan tehtaalta työmaalle kuin työmaalle. Tehtaan tuki tuo tiettyjä etuuksia: saamme tarvittaessa tavaratoimitukset muita nopeammin, voimme tarjota hyödyllisiä koulutuksia ja tarvittaessa myös laskenta-apua.

Telineet voidaan noutaa työmaalle myyntivarastostamme Nurmijärveltä, jossa on laaja valikoima Alfixin rakennustelineitä. Näin vuokraus onnistuu hyvinkin rivakalla aikataululla.

Tarkista täältä

varastotilanne ja listahinnat