Suomi Telineen ALFIX-myyntivarasto on valmiina kevään haasteita varten

Suomen suurin rakennustelineiden myyntivarasto sijaitsee Suomi Telineen tiloissa Nurmijärvellä. Varastomme valikoimasta löytyy laadukkaat telinetuotteet niin rakennusteollisuuden kuin julkisivujenkin tarpeisiin. Saksalaisvalmisteisten ALFIX-telineiden vahvuus on niiden muunneltavuus ja monikäyttöisyys: ne voidaan kytkeä vaivatta myös kilpailijoiden tuotteisiin.

Paras valikoima syntyy yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Myyntivarastomme valikoima on laaja. Tuotekokonaisuutta rakennetaan aktiivisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näin varmistamme sen, että varastosta löytyvät juuri ne tuotteet, joita asiakkaamme tarvitsevat. Lisää tavaraa tulee myyntivarastoomme viikoittain ja varastomme saldo on aina asiakkaiden nähtävissä Suomi Telineen verkkosivuilla.

Varaston tuotevalikoima painottuu perustuotteisiin kuten pystyputkiin, juoksuihin, jokkiin, tasoihin ja vinojäykisteisiin. Myyntivarastosta löytyy myös runsaasti erikoisosia kuten ristikkopalkkeja, kehätelineen osia, ulokkeita, liittimiä ja alumiiniportaita. Tänä keväänä telineiden kuljetusvakkeja on tarjolla erikoishinnoin.

Telineet jopa samana päivänä

Vahvuutemme on nopeus. Asiakas voi parhaimmillaan noutaa tuotteet samana päivänä myyntivarastostamme. Saapumisesta varastolle on aina hyvä ilmoittaa etukäteen, jotta osaamme vastata kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Rakennustelineitä tilattaessa on tärkeä varmistaa tuotteiden toimitusaika suhteessa omaan tarveaikaan rakennushankkeen sujuvuuden takaamiseksi. Telineitä hankittaessa kannattaa myös huomioida se, että tehdaspakkauskokojen toimitukset saadaan nopeammin liikkeelle.

Toimitustapa sovitaan aina yhdessä toimittajan kanssa. Toimitamme tuotteita lähialueille omalla kuljetuksella, muutoin käytämme kuljetusliikkeitä. Mikäli asiakas noutaa itse tuotteet, kannattaa varmistaa varastomme aukioloajat sekä kuljetuskaluston kapasiteetin riittävyys.

Tarjolla turvallisuussäädösten mukaiset telineet kustannustehokkaasti

Kun työskennellään korkealla ja vaativissa olosuhteissa, työturvallisuus on koetuksella. Rakennustelineitä ja niiden käyttöä määrittävät lait ja säädökset, ja siksi telineiden käytössä tuleekin aina noudattaa valmistajan käyttö- ja asennusohjeita kaikkien tuotteiden osalta. Turvallisuudesta ei tule koskaan tinkiä pakollisia tuotteita karsimalla. Suomi Telineen myyntivarastosta asiakas löytää turvallisuussäädösten mukaiset telineet kustannustehokkaasti. Me autamme löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut, joissa sekä hinta että toimitusaikataulut ovat kohdillaan.

Tervetuloa tutustumaan myyntivarastomme valikoimaan!

Jere Sieppo
Jere Sieppo on Suomi Telineen myyntijohtaja. Hän aloitti tehtävässään tammikuussa 2020.