Yhtiö

Meidän kanssamme huipulle on lyhyt matka

Suomi Teline Oy on suomalainen rakennustelineiden myyntiin, vuokraukseen ja urakointiin erikoistunut yrittäjävetoinen perheyhtiö. Tarjoamme kustannustehokkaat ja toimintavarmat telineratkaisut sekä sääsuojat räätälöidysti erilaisiin rakennuskohteisiin.

Suuntana ylöspäin

Yrityksemme motto – suuntana ylöspäin – kuvaa tahtotilaamme rakentaa telineitä ja samalla auttaa asiakkaitamme menestymään omassa tekemisessään. Haluamme myös jatkuvasti kehittää toimintaamme ja palveluamme laadullisesti.

Tavoitteemme onkin olla ja pysyä tilaajaystävällisimpänä telineyhtiönä Suomessa. Seisomme laadun takana omilla kasvoillamme ja teemme asiat yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Olemme myös telinetoimittajien edelläkävijä teknisissä seurantaratkaisuissa. Meidän kanssamme projektikokonaisuuden hallinta on läpinäkyvää, helppoa ja varmaa.

Telineturvallisuus on yrityskulttuurimme keskeinen arvotekijä

Suomi Teline on Alfixin – yhden maailman johtavista telinevalmistajista – virallinen maahantuoja Suomessa sekä Venäjällä. Meiltä saat käyttöösi saksalaisen Alfixin kestävät, helposti pystytettävät ja muunneltavat modulaaritelineet. Voimassaolevien lakien ja säädöksien noudattaminen on meille kunnia-asia.

Rautainen ammattitaito syntyy pitkästä kokemuksesta

Henkilöstömme koostuu alan huippuosaajista ja yrityksemme avainihmisillä on jo lähes 20 vuoden mittainen kokemus yhdessä tekemisestä. Olemme tottuneet operoimaan haastavissa työympäristöissä, ankarissa sääoloissa ja syrjäisissä paikoissa. Meidän kanssamme onnistut varmasti.