Palvelut ja tuotteet

Tavoitteemme on olla tilaajaystävällisin telinetoimittaja Suomessa

Suomi Telineelle asiakkaan tarve, telineiden turvallisuus ja laatu sekä palveluiden kokonaisvaltainen toimivuus ovat avainasemassa. Meiltä saat rakennustelineet avaimet käteen -palveluna: hoidamme julkisivutelineiden ja sääsuojien pystytyksen sekä purun ammattitaidolla.

Viemme urakkasi
paperilta pilveen

Digitaaliset työkalumme, kuten Avontus-piirustusohjelma ja E-Sensen Teline-seuranta, varmistavat projektin tarkan dokumentaation ja minimoivat viivästykset työmaalla. Kerro meille telineiden käyttökohde ja aikataulutarve, niin ammattitaitoinen henkilöstömme tekee optimoidun suunnitelman ja kustannuslaskelman tarvittavista telineistä sekä sääsuojasta.

Maksimoimme
työturvallisuuden

Telineiden turvallisuus on tärkeää korkealla työskenteleville. Huolellinen suunnittelu, oikein suoritettu asennus ja riittävä suojaus takaavat turvallisen työympäristön. Huolellisesti säältä suojatun työympäristön ansiosta rakennustyö sujuu turvallisesti keskeytyksittä. Suunnittelussa otetaan huomioon esteettömät ja turvalliset kulkureitit.

Tarjoamme maksuttoman tarvekartoituksen

Tarjoamme tarkan ja optimoidun telinesuunnitelman veloituksetta. Meidän kanssamme projektikokonaisuuden suunnittelu, hallinta ja seuranta on helppoa, eikä kustannusvuotoa synny yli- tai alimääräisten tarvikkeiden, tai epätarkan seurannan vuoksi. Katso lisää täältä.

Tarvekartoitus

Tarjoamme rakennustelineiden tarvekartoituksen veloituksetta

Haluamme palvella mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Huolellinen suunnittelu tarvekartoituksineen takaa paitsi urakkasi kustannustehokkuuden myös telineiden turvallisen käytön. Hoidamme suunnittelun puolestasi varmasti ja ammattitaidolla, ja toteutamme kaikki suunnitelmat digitaalisessa muodossa, jolloin ne ovat läpinäkyvästi ja helposti seurattavissa.

Rakennustelineiden tarvekartoitukseen kuuluu:

Alkukartoitus

Teemme perusteellisen katselmuksen hankkeesta ja käymme tarkistamassa kohteen.

Tarpeet

Suunnittelemme projektissa tarvittavien telineiden, työvälineiden sekä sääsuojan tarpeen.

Piirustukset

Laadimme nopeasti tarkat piirustukset, joiden avulla rakennustelineiden tarpeellinen määrä varmistuu.

Kustannuslaskelma

Toimitamme kustannuslaskelman ja pidämme sinut ajan tasalla projektin kulusta koko hankkeen ajan.