Laadukkaat rakennustelineet nopeasti käyttöön

Laadukkaat rakennustelineet suoraan maahantuojan varastosta. Osta tai vuokraa turvalliset ja helposti muunneltavat rakennustelineet rakennustelineiden ammattilaiselta. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua kaikkiin rakennustelinetarpeisiin projektin koosta riippumatta. Rakennustelineemme ovat lujaa laatua ja ne valmistetaan Saksassa.

Olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme hyvin sitoutuneesta palvelusta, ja räätälöimme palvelun juuri sinun tarpeita varten. Myyntivalttinamme on nopeus ja pystymme toimittamaan telineet pikaisesti käyttöön. Toimitukset onnistuvat tarpeen vaatiessa lyhyellä tai pidemmällä aikataululla. Telineet voi noutaa suoraan laajasta myyntivarastostamme Tuusulasta.

Rakennustelineet joissa on hinta-laatusuhde kohdallaan

Toimimme saksalaisen Alfix-rakennustelineiden virallisena maahantuojana. Alfix-telineet ovat yksi maailman johtavista rakennustelinevalmistajista ja Suomessa toiseksi yleisin rakennusteline.

 

Alfixin vahvuutena ovat toimintavarmuus, kustannustehokkuus, luja laatu ja telineet ovat helposti muunneltavissa. Telineet valmistetaan Saksassa tehtaassa, joka on perustettu vuonna 1947. Alfix-telineiden hinta-laatusuhde on kohdallaan ja osat ovat huippuluokkaa; ne kestävät hyvin vaativaa ja kovaa käyttöä vaikeissakin olosuhteissa.

Alfix-komponentit ovat suunniteltu helposti asennettaviksi ja niistä voi tarvittaessa rakentaa isonkin kokonaisuuden.

Ammattilaisen rakennustelineet

Toimitamme ammattilaisille turvallisuussäädösten mukaiset telineet teollis-, julkisivu-, uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Alfix-telineet noudattavat kaikkia voimassaolevia lakeja ja säädöksiä, ja telinettä voi sekoittaa virallisesti myös muiden valmistajien rakennustelineiden kanssa.

Katso tästä reaaliaikainen varastotilanne ja listahinnat.

Rakennustelineiden optimaalinen tarvekartoitus

Osana kokonaisvaltaista palvelua, haluamme varmistaa optimaalisen telineratkaisun sinua varten. Saat rakennustelineiden lisäksi veloituksetta kattavan tarvekartoituksen. Huolellinen suunnittelu takaa rakennustelineiden turvallisen käytön ja me hoidamme suunnittelun puolestasi!

Rakennustelineiden tarvekartoitukseen kuuluu:

  • Alkukartoitus, jossa teemme perusteellisen katselmuksen hankkeesta ja käymme katsastamassa kohteen.
  • Suunnittelemme projektissa tarvittavien telineiden, työvälineiden sekä sääsuojan tarpeen. Varmistetaan tarpeellinen telineiden määrä, jottei telinettä tule liikaa tai liian vähän.
  • Teemme tarkemmat piirustukset.
  • Toimitamme kustannuslaskelman.

Pidämme sinut ajan tasalla projektin kulusta koko hankkeen ajan. Tarjoamme erilaisia raportointityökaluja ja kaikki suunnitelmat toteutetaan digitaalisessa muodossa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä kaikissa rakennustelineisiin liittyvissä asioissa!

Varaa tästä telineratkaisut

Katso varastotilanne ja listahinnat

Esimerkkejä Alfix-telineistä