Var­muus ja edul­li­suus ovat syi­tä hank­kia teli­neet omak­si

Help­pous, var­muus ja muun­tau­tu­vuus omiin tar­pei­siin – sii­nä jo muu­ta­ma hyvä perus­te har­ki­ta raken­nus­te­li­nei­den ostoa itsel­le. Kun toi­mit­ta­jak­si valit­see Suo­mi Teli­neen, saa teli­nei­den lisäk­si luo­tet­ta­van ja osaa­van kump­pa­nin, jon­ka kans­sa teli­ne­käy­tön suun­nit­te­lus­sa ei jää yksin. Suo­mi Teli­ne toi­mit­taa ALFIX-teli­neet maa­han­tuo­jan var­muu­del­la.

Jos oma työ vaa­tii läh­tö­koh­tai­ses­ti aina raken­nus­te­li­nei­tä, on syy­tä miet­tiä, oli­si­ko teli­nei­den omis­ta­mi­nen vuo­kraa­mis­ta käy­tän­nöl­li­sem­pää. Jos käyt­tö on tois­tu­vaa tai pit­kä­ai­kais­ta, on omien teli­nei­den edul­li­suus niin rahal­li­ses­ti kuin suun­ni­tel­mal­li­ses­ti tosia­sia.

”Käy­tet­ty­jen teli­nei­den jäl­leen­myyn­ti­mark­ki­noi­ta ja ‑hin­taa sekä teli­nei­den jat­ko­käyt­töä aja­tel­len voi olla kan­nat­ta­vam­paa ostaa teli­neet omak­si. Jos työ­maa kes­tää saman­lai­se­na vaik­ka­pa pari vuot­ta, teli­nei­den han­kin­ta voi tul­la koko­nai­suu­des­saan edul­li­sem­mak­si”, muis­tut­taa Suo­mi Teli­neen myyn­ti­joh­ta­ja Jere Siep­po.

Raken­nus­te­li­nei­den käyt­töi­kä las­ke­taan kym­me­nis­sä vuo­sis­sa, ja niil­le on aktii­vi­set jäl­leen­myyn­ti­mark­ki­nat.

Teli­nei­den talou­del­li­nen käyt­töi­kä on 15 vuot­ta tasa­pois­toin, mut­ta tek­ni­ses­tä käyt­töiäs­tä puhut­taes­sa voi­daan sanoa sen ole­van jopa 20–40 vuot­ta”, Siep­po täs­men­tää.

Suo­mi Teli­neen maa­han­tuo­mat ALFIX-teli­neet sovel­tu­vat työ­hön kuin työ­hön jos­sa tar­vi­taan raken­nus­te­li­nei­tä tai sää­suo­jia? Suo­mi Teli­neel­lä on iso myyn­ti­va­ras­to koti­maas­sa sekä aktii­vi­nen suh­de euroop­pa­lai­sen teli­ne­val­mis­ta­jan kans­sa – yksin teli­nei­den kans­sa ei siis mis­sään tilan­tees­sa tar­vit­se jää­dä.

Kump­pa­ni­na Suo­mi Teli­ne tar­jo­aa koko­nais­val­tais­ta suun­nit­te­lu­pal­ve­lua asiak­kaan tar­pei­siin piir­rok­sis­ta lujuus­las­kel­miin ja kalus­ton käy­tön opti­moin­tiin.

”Mei­dän tar­koi­tuk­sem­me ei ole toi­mia rekal­li­nen rau­taa pihaan ‑peri­aat­teel­la, jol­loin asia­kas voi jää­dä teli­nei­den kans­sa yksin. Sii­nä mis­sä olem­me toi­mit­ta­ja, olem­me samal­la ja ennen kaik­kea myös yhteis­työ­kump­pa­ni kai­kis­sa asiois­sa”, Siep­po lupaa.

Mitä hyö­tyä on raken­nus­te­li­nei­den osta­mi­ses­ta omak­si Suo­mi Teli­neel­tä?

1. Var­mis­tut tava­ran saa­ta­vuu­des­ta. Eten­kin kesäi­sin teli­ne­fir­moil­la on oma kalus­to koko ajan käy­tös­sä. Kyl­mä­vuo­kra­na hin­noit­te­lu on yleen­sä kar­ke­aa, ja saa­ta­vuus vuo­kra­lii­ke­toi­min­nas­sa on rajat­tua.

2. Saat sinua var­ten suun­ni­tel­lut teli­neet, jot­ka muun­tu­vat tar­peen mukaan. Voit itse vai­kut­taa kalus­toon ja sii­hen, miten sitä käy­te­tään. Suo­mi Teli­ne tar­jo­aa osta­vil­le asiak­kail­le myös vuo­kraus­vaih­toeh­don. Jos eri­lai­sia koh­tei­ta tulee eteen, mut­ta enem­pää teli­nei­tä ei halu­ta ostaa, lisä­osuu­den voi vuo­kra­ta tar­peen mukaan.

3. Saat liik­ku­ma­va­raa oman työ­si hin­noit­te­luun. Jos käy­tös­sä on ulko­puo­li­nen pal­ve­lu, sil­lä on aina kiin­teä hin­ta. Omil­la teli­neil­lä ura­kan hin­noit­te­lus­sa on enem­män liik­ku­vuut­ta.

4. Et jää aika­tau­lu­jen armoil­le. Toi­mit­ta­ja­so­pi­muk­ses­sa teli­ne­toi­mit­ta­ja voi peri­aat­tees­sa tar­vi­ta teli­neet takai­sin heti sopi­muk­sen päät­tyes­sä, vaik­ka täl­lais­ta oikeas­sa elä­mäs­sä har­voin sat­tuu­kin. Sik­si omat teli­neet luo­vat var­muut­ta ja help­pout­ta aika­tau­lu­jen veny­mi­sen kans­sa.

Asian­tun­te­va teli­ne­toi­mit­ta­ja avaa mah­dol­li­suu­det juu­ri tar­pei­sii­si mää­ri­tel­ty­jen raken­nus­te­li­nei­den han­kin­taan. Suo­mi Teli­neen ammat­ti­lais­ten kans­sa löy­dät vaih­toeh­don, joka sovel­tuu par­hai­ten töi­hi­si.

Ota yhteyt­tä!

More recent posts

© 2024 Suomi Teline Oy - Tietosuojaseloste - Evästekäytäntö