ALFIX-teli­nei­den vuo­kraus Suo­mi Teli­neel­tä on sel­keä ja kus­tan­nus­te­ho­kas rat­kai­su

Kun tar­ve laa­duk­kaal­le raken­nus­te­li­ne­ma­te­ri­aa­lil­le on pro­jek­ti­luon­tois­ta, on Suo­mi Teli­neen vuo­kraus­pal­ve­lu kus­tan­nus­te­ho­kas rat­kai­su. Suo­mi Teli­ne on euroop­pa­lais­ten ALFIX-teli­nei­den viral­li­nen maa­han­tuo­ja.

Moni toi­mi­ja hyö­tyy teli­nei­den osta­mi­ses­ta omak­si, mut­ta jos mate­ri­aa­li­tar­ve ei ole jat­ku­vaa, voi vuo­kraa­mi­nen tul­la kan­nat­ta­vam­mak­si. Kun Suo­mi Teli­ne hoi­taa raken­nus­te­li­neet vai­vat­to­ma­na avai­met käteen ‑rat­kai­su­na työ­maal­le­si, teli­ne­ma­te­ri­aa­lin hal­lin­ta on help­poa ja sel­ke­ää. Avai­met käteen ‑rat­kai­su kat­taa myös toi­mi­tuk­sen ja pys­ty­tyk­sen, jol­loin koko pro­ses­si hoi­tuu var­mas­ti ammat­ti­tai­toi­ses­ti ja tur­val­li­ses­ti – ja tie­ten­kin täs­mäl­li­ses­ti.

Vuo­kraa­mi­sen hyö­dyt näky­vät suo­ri­na kus­tan­nus­hyö­tyi­nä esi­mer­kik­si kat­to­fir­mo­jen tai raken­nus­liik­kei­den tapai­sil­le toi­mi­joil­le. Vuo­kra­tes­sa mate­ri­aa­lin hal­lin­ta on ulkois­tet­tu. Kun teli­neet tai sää­suo­jan vuo­kraa, kus­tan­nuk­set kat­kea­vat heti tar­peen lop­pues­sa. Asia­kas pää­see lois­ta­vaan lop­pu­tu­lok­seen ilman kun­nos­sa­pi­to- ja varas­toin­ti­ku­lu­ja.

Suo­mi Teli­neen lii­ke­toi­min­ta­joh­ta­ja Ahto Pärt­ma ker­too, että omak­si ostaes­sa mate­ri­aa­li van­he­nee, mut­ta vuo­kra­tes­sa saat uusim­mat ja ajan­koh­tai­sim­mat rat­kai­sut samal­la rahal­la. Teli­ne­ma­te­ri­aa­li myös kuluu, ja se voi rik­kou­tua tai hävi­tä.

Myös ammat­ti­tai­toi­sis­sa teki­jöis­sä ovat resurs­si­ky­sy­mys. Jos hei­dät työl­lis­tää itse, on ris­ki­nä sekä teli­nei­den että mies­ten teho­ton sei­sot­ta­mi­nen työ­maal­la. Jos taas teli­ne­mie­het eivät ole omia työn­te­ki­jöi­tä, seson­kiai­ka­na ammat­ti­tai­toi­ses­sa väes­sä on mate­ri­aa­lin tavoin saa­ta­vuuson­gel­mia.

“Sel­keys ja kus­tan­nus­te­hok­kuus ovat vuo­kraa­mi­sen valt­te­ja. Rat­kai­su tila­taan tiet­tyyn koh­tee­seen ja tar­pee­seen, jol­loin asia­kas tie­tää heti tar­jouk­sen perus­teel­la, mitä koko paket­ti tulee mak­sa­maan”, Pärt­ma lis­taa.

Avai­met käteen ‑rat­kai­su kaik­kiin tilan­tei­siin

Laa­duk­kaan mate­ri­aa­lin ja ammat­ti­tai­toi­sen asen­nuk­sen lisäk­si asia­kas saa Suo­mi Teli­neel­tä myös taat­tua pal­ve­lua esi­mer­kik­si suun­nit­te­lus­sa. Koko­nais­rat­kai­su mie­ti­tään aina asiak­kaan kans­sa yhdes­sä: mil­lai­sia teli­nei­tä tar­vi­taan, onko tar­vet­ta esi­mer­kik­si sää­suo­jil­le?

“Haluam­me olla asiak­kaan teke­mi­ses­sä muka­na, ja he saa­vat meil­tä ideoi­ta sii­hen, mil­lai­nen rat­kai­su on kan­nat­ta­va ja teho­kas. Ammat­ti­lai­nen osaa hah­mot­taa ja suun­ni­tel­la kus­tan­nus­te­hok­kaim­man ja tur­val­li­sim­man rat­kai­sun!” Ahto Pärt­ma lupaa.

Pärt­man mukaan Suo­mi Teli­ne on teh­nyt monen kokoi­sia koh­tei­ta lai­das­ta lai­taan: teli­ne­rat­kai­su­ja on suun­ni­tel­tu ja asen­net­tu uima-altaa­seen ja teli­nei­tä on toi­mi­tet­tu heli­kop­te­ril­la saa­reen. Koke­neel­le pal­ve­lun­tar­joa­jal­le uudet aja­tuk­set ja tai­to kart­tu­vat teke­mi­sen ohel­la: vuo­kra­tes­sa ammat­ti­lai­sen muka­na saa myös koke­muk­sen.

Viral­li­sen maa­han­tuo­jan var­muu­del­la tehok­kaas­ti ja täs­mäl­li­ses­ti
Suo­mi Teli­neen maa­han­tuo­ma ALFIX on yksi Euroo­pan joh­ta­vis­ta raken­nus­te­li­ne­ma­te­ri­aa­lin val­mis­ta­ja ja Suo­men teli­ne­mark­ki­noi­den käy­te­tyim­piä moduu­li­jär­jes­tel­miä. Viral­li­se­na kump­pa­ni­na Suo­mi Teli­neel­lä on iso ALFIX-tuot­tei­den varas­to, ja lisä­ti­lauk­set suo­raan sak­sa­lai­sel­ta val­mis­ta­jal­ta hoi­tu­vat nopeas­ti.

Suo­mi Teli­ne mah­dol­lis­taa myös vuo­ro­vai­ku­tuk­sen teli­ne­val­mis­ta­jan kans­sa. Jos hyviä ideoi­ta tai tar­pei­ta ilme­nee, Suo­mi Teli­ne voi olla yhtey­des­sä suo­raan ALFIXin tuo­te­ke­hi­tyk­seen, sanoo Pärt­mä.

“Jos asiak­kail­ta tulee hyviä ideoi­ta tai tar­pei­ta ker­ta­luon­toi­siin osiin, ALFIXin tuo­te­ke­hi­tyk­sen kans­sa voi­daan kes­kus­tel­la eri­lai­sis­ta rat­kai­suis­ta. Eri­koi­sem­pien rat­kai­su­jen kans­sa on aina var­min­ta tila­ta suo­raan tuot­ta­jal­ta, jol­ta saa­daan var­mas­ti tur­val­li­nen rat­kai­su.”

More recent posts

© 2024 Suomi Teline Oy - Tietosuojaseloste - Evästekäytäntö