Rahoi­tuk­sel­lis­ta jous­ta­vuut­ta teli­ne­han­kin­toi­hin osa­mak­sua ja vuo­kraus­ta hyö­dyn­tä­mäl­lä

Teli­nei­tä hank­kies­sa voit ker­tain­ves­toin­nin sijaan vali­ta myös osa­mak­sun tai vuo­krauk­sen. Suo­mi Teli­neen tar­joa­mat rahoi­tus­rat­kai­sut tar­joa­vat mah­dol­li­suu­den hank­kia laa­duk­kaat teli­neet kas­saa sääs­täen.

Nykyi­sen maa­il­man­ti­lan­teen kurit­taes­sa raken­nusa­laa yhä useam­pi yri­tys tais­te­lee talous­vai­keuk­sien kans­sa, ja inves­toin­te­ja on han­ka­laa teh­dä. Samaan aikaan tar­vet­ta han­kin­noil­le, kuten raken­nus­te­li­neil­le kui­ten­kin jat­ku­vas­ti on, jot­ta pro­jek­tit saa­daan hoi­det­tua.

Toi­mi­tus­joh­ta­ja ja yrit­tä­jä Peter Kor­ho­nen Suo­mi Teli­neel­tä tie­dos­taa yri­tys­ten ahdin­gon ja halu­aa­kin tar­jo­ta nyt vaih­toeh­to­ja, joil­la mah­dol­lis­te­taan teli­nei­den han­kin­ta, nii­den laa­dus­ta tin­ki­mät­tä. Kor­ho­nen vas­taa yri­tyk­sen teli­ne­myyn­nis­tä, ja hänel­lä on pit­kä koke­mus ALFIX-raken­nus­te­li­nei­den maa­han­tuon­nis­ta, myyn­nis­tä ja vuo­krauk­ses­ta. 

ALFIX on vuo­des­ta 1947 alal­la toi­mi­nut, yksi suu­rim­piin sak­sa­lai­siin toi­mit­ta­jiin lukeu­tu­va toi­mi­ja ja siten teli­neam­mat­ti­lai­sen valin­ta joka­päi­väi­seen raken­ta­mi­seen. 

Jous­ta­vat rahoi­tus­rat­kai­sut aut­ta­vat pitä­mään yri­tyk­se­si kas­san kun­nos­sa 

Rahoi­tus­vaih­toeh­to­jen avul­la teli­nei­den han­kin­ta on mah­dol­lis­ta yri­tyk­sen talou­den sii­tä kär­si­mät­tä. Peter Kor­ho­nen ker­too, että ker­tain­ves­toin­nin lisäk­si teli­nei­den osta­mi­sen rahoi­tus­vaih­toeh­doik­si on mah­dol­lis­ta vali­ta myös osa­mak­su. Hyvä vaih­toeh­to eri­tyi­ses­ti pro­jek­ti­luon­tei­seen tar­pee­seen on myös teli­nei­den vuo­kraus. 

Jous­ta­va rahoi­tus­mal­li mah­dol­lis­taa myös isom­pien teli­ne-erien han­kin­nat ja kus­tan­nuk­sen jaka­mi­sen usean vuo­den ajal­le. 

Osa­mak­su on jous­ta­va rahoi­tus­vaih­toeh­to

Raken­nus­te­li­nei­den osto osa­mak­sul­la on ulko­mail­ta tut­tu kon­sep­ti, mut­ta Suo­mes­sa vie­lä mel­ko tun­te­ma­ton tapa teli­nei­den han­kin­taan. Suo­mi Teli­neel­lä halu­taan­kin nyt hel­pot­taa teli­nei­den han­kin­taa tuo­mal­la kon­sep­ti laa­jem­mal­ti myös Suo­meen. 

“Hel­po­tam­me han­kin­to­jen rahoi­tus­haas­tei­ta ALFIX-kon­ser­nin rahoi­tusa­vus­tuk­sel­la. Pal­ve­lu on jo ollut jon­kin ver­ran vakio­asiak­kai­dem­me käy­tös­sä, mut­ta nyt haluam­me ava­ta myös muil­le mah­dol­li­suu­den hank­kia teli­nei­tä kas­san sii­tä kär­si­mät­tä”, Kor­ho­nen sum­maa osa­mak­sun hyö­dyt.

Miten ja mil­lai­sil­la ehdoil­la osa­mak­su toi­mii?

“ALFIX-kon­ser­nin tuke­mat rahoi­tus­pa­ke­tit ovat kes­tol­taan 1–3 vuot­ta”, ker­too Kor­ho­nen ja täs­men­tää vie­lä, että rahoi­tuseh­dot vaih­te­le­vat asia­kas­koh­tai­ses­ti rahoi­tus­jak­son ja mui­den yksi­tyis­koh­tien mukaan.

“Rahoi­tus­mal­lim­me on jous­ta­va. Rahoi­tus­rat­kai­su ja sen ehdot sovi­taan aina asia­kas­koh­tai­ses­ti”, tote­aa Kor­ho­nen ja kehot­taa otta­maan suo­raan häneen yhteyt­tä oman tar­peen ja rahoi­tus­mah­dol­li­suuk­sien kar­toit­ta­mi­sek­si. 

Mil­loin kan­nat­taa vali­ta osa­mak­su?

Osa­mak­su voi olla toi­mi­va rat­kai­su niin pysy­vään kuin pro­jek­ti­luon­tei­seen tar­pee­seen. Myös isom­mat teli­ne-erät on mah­dol­lis­ta hank­kia osa­mak­sul­la.

Kor­ho­sel­la on myös oma­koh­tais­ta koke­mus­ta osa­mak­sun käy­tös­tä yri­tyk­sen han­kin­nois­sa. 

“Kun aloi­tin Suo­mi Teli­neen toi­min­nan, käy­tin itse ALFIXin osa­mak­su­pal­ve­lua. Sil­loin ei ollut mah­dol­lis­ta vuo­kra­ta tuot­tei­ta, sil­lä nii­den kul­je­tus­kus­tan­nuk­set ALFIXil­ta Sak­sas­ta oli­si­vat kohon­neet lii­an kor­keik­si” Kor­ho­nen ker­too ja tote­aa, että jos tuol­loin oli­si ollut mah­dol­lis­ta yhdis­tää osa­mak­su ja vuo­kraus, oli­si se ollut opti­maa­li­sin rahoi­tus­rat­kai­su tilan­tee­seen.

Mit­kä ovat osa­mak­sun edut?

Osa­mak­sun ehdot­to­mia etu­ja ovat Kor­ho­sen mukaan kulu­jen jakau­tu­mi­nen pidem­mäl­le ajal­le ker­tain­ves­toin­nin sijaan ja pal­ve­lun jous­ta­vuus se mukau­tuu yri­tyk­sen tar­pei­siin. Saat käyt­töö­si tar­vit­se­ma­si laa­duk­kaat tuot­teet hel­pos­ti ja vai­vat­to­mas­ti. 

Kor­ho­nen nos­taa pal­ve­lun etui­hin myös sen, että pää­tök­sen osa­mak­sus­ta voi saa­da hyvin­kin nopeas­ti ver­rat­tu­na mui­hin toi­mi­joi­hin. Rahoi­tuk­sen saa­mi­nen voi olla myös hel­pom­paa kuin rahoi­tus­lai­tok­sil­ta tai pan­keil­ta. 

“Rahoi­tus­rat­kai­sum­me on jous­ta­vam­pi kuin perin­teis­ten rahoi­tus­lai­tos­ten tai pank­kien tar­joa­mat rat­kai­sut. Vakuu­te­na toi­mii meil­lä pää­sään­töi­ses­ti itse teli­ne­ta­va­ra”, Kor­ho­nen tote­aa ja täs­men­tää vie­lä, että “Pan­kin vakuu­dek­si eivät raken­nus­te­li­neet kel­paa, meil­le puo­les­taan kel­paa­vat”.

Raken­nus­te­li­nei­den vuo­kraus sopii eri­tyi­ses­ti pro­jek­ti­luon­tei­seen tar­pee­seen

Kor­ho­nen kiteyt­tää osa­mak­sun ja vuo­krauk­sen käyt­tö­tar­koi­tus­ten eron totea­mal­la, että ruuh­ka­huip­puun vuo­kra­taan, mut­ta osa­mak­sul­la oste­taan teli­nei­tä pidem­pään käyt­tö­tar­pee­seen. Teli­nei­den vuo­kraus onkin hyvä vaih­toeh­to eri­tyi­ses­ti pro­jek­ti­luon­toi­seen tar­pee­seen, niin lyhyt- kuin pit­kä­ai­kai­siin pro­jek­tei­hin. Tutus­tu tar­kem­min ALFIX-teli­nei­den vuo­krauk­seen.

“Ruuh­ka­huip­pu­jen tasoit­ta­mi­seen vuo­kraus on oikein suo­si­tel­ta­va teli­nei­den han­kin­ta­ta­pa”, mai­nos­taa Kor­ho­nen. 

Yksi­löl­li­nen rahoi­tus­rat­kai­su yri­tyk­se­si tar­pee­seen

Oli tar­pee­si mikä tahan­sa pro­jek­ti­vuo­krauk­ses­ta isom­paan teli­nei­den ker­taos­toon, Suo­mi Teli­neen rahoi­tus­vaih­toeh­dois­ta löy­tyy sopi­va rat­kai­su. Voit koo­ta yri­tyk­sel­le­si sopi­van yhdis­tel­män ker­tain­ves­toin­nis­ta, rahoi­tuk­ses­ta ja vuo­krauk­ses­ta. 

“Osta osa­mak­sul­la teli­neet pit­kä­ai­kai­seen käyt­töön, ja vuo­kraa loput, mitä tar­vit­set lyhy­tai­kai­seen käyt­töön”, avaa Kor­ho­nen pal­ve­lun mah­dol­li­suuk­sia ja antaa lopuk­si vie­lä kon­kreet­ti­sen esi­mer­kin pal­ve­lun käy­tös­tä: 

“Tyy­pil­li­nen esi­merk­ki voi­si olla, että teli­ne­fir­ma ostaa tuot­tei­ta esim. 200 000 euron arvos­ta, mut­ta he ker­to­vat, että tar­vet­ta oli­si enem­mäl­le­kin. Kas­sa ei kui­ten­kaan sitä kes­tä, eikä lai­naa saa­da lisää pan­kis­ta. Näis­sä tapauk­sis­sa suo­sit­te­len asiak­kaal­le, että osta se, min­kä pys­tyt ja vuo­kraa loput”. 

Haluai­sit­ko sinä­kin hyö­dyn­tää rahoi­tus­rat­kai­suam­me teli­nei­den han­kin­nas­sa? Ota yhteyt­tä Peter Kor­ho­seen ja kysy lisä­tie­to­ja.

 

More recent posts

© 2024 Suomi Teline Oy - Tietosuojaseloste - Evästekäytäntö